Pengikut Setiaku

2
stalker
Jolok banyak2...

hye hye hye... apa khabar sume reader sekalian....=) kejap je dh nk msok thun baru kn.. cm xcya je.. mcm2 kenangan yg berlaku thun 2010... skarg nie kna bka bku baru plak...hikhik so, last year nie, aku mngambil kesempatan utk mengshoppingkn diri aku wt kli terakhir.. terakhir ke?? hehe... aku, mak aku n kwn mak aku, kitorg kuar g shopping kt megamall penang.. *aik pe kna mngena tajuk entry ngan shopping ek??hehe... org rmai gla, xyah ckap la rmai cmna, cm nk g tgk konsert je....hakhak

Megamall Penang...


nma pn nk g shopping kn, so aku g la amek duit kt mesin ATM 2... korg taw x pe yg jdi?? tension tension...

lebih kurang cm nie la aku tension, tp xtunjuk la...=)


ada la beberapa org pompuan vietnam bratur blakang aku nk tekan duit gk la, yg aku hanginnye, ada ke patut diorg soh aku tekan duit kt diorg... klu takat sorg je, xpe gk.... nie smpai 3 ke 4 keping kad aku kena jolok... *pe plek sgt ayat aku 2...* mksudnye aku kna tlg jolok duit kt diorg la...hikhik cian mak aku kna jadi penunggu plak kt situ... nk wt cmna, aku kn mmg keje part time kt situ tlg amek duit kt org len *geram nie* klu dpat upah xpe gk, jgn kata seringgit, sekupang pn xdpat, sedih gla....huhu klau aku taw, aku kidnap sume duit diorg.. *hahaha gelak setan nie* tp kan nasib bek diorg ckap thank u kt aku, klu diorg xckap...taw la pe aku nk wt...hehe cheewah..ayat cm berani je aku nie, pdahal dlm ati ada taman... pe kna mngena ngan taman plak  nie?? lupakan je...(^_^)  lepas insiden 2, kitorg pn g la shopping ngan selamatnye... sale memang gla2 la... rasa cm nk beli je sume brg yg ada kt sna... klu aku anak datuk xpe gk kn....=) simpan la angan2 nk beli sume barg 2 dlm ati dlm2....huhu tgu aku kawen ngan anak datuk dulu k...=p dh puas shopping kitorg g la mkan plak, then baru blek... mmg puas la shopping ari nie, tp agak penat skit... pe2 pn aku hepi sgt2... kt sini aku nk ucap SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2011.. mulakan hari hari mu dgan senyuman kegembiraan....=) cm nie....



kn comey senyum cm nie slalu....=)

2 comments:

  1. hahahaha..nnti bila2 sy nk jolok duet leh cari akak laa ek..:p

    ReplyDelete